AgaMaSmaka – żyj i jedz zdrowo!

AgaMaSmaka – żyj i jedz zdrowo!

żyj i jedz zdrowo!

  • PRZEPISY
  • ARTYKUŁY
  • O MNIE
  • MOJA DIETA
  • EBOOKI
  • Konsultacje
  • WSPÓŁPRACA
  • YT

Kategoria: śniadania

Na śniadanie dobrze zjeść coś pożywnego i sycącego. Idealnie jest wtedy, kiedy dostarczamy sobie na śniadanie solidnej porcji węglowodanów. Unikajmy jednak cukrów dodanych, aby po zdrowym śniadaniu nasza energia szybowała jedynie w górę, a nie od razu w dół. Ja polecam własnoręcznie upieczone chlebki z wegańskimi pastami, gryczanki, owsianki, jaglanki z pysznymi dodatkami i roślinnym mlekiem, ale także tradycyjne wegańskie naleśniki. Jeśli nie czujemy specjalnie głodu i marzymy o czymś lekkim to doskonale sprawdzają się koktajle warzywno-owocowe. Ja osobiście przepadam za zielonym smoothie na bazie natki pietruszki i owoców.

Jak wybierać produkty bezglutenowe?

Karotenowa pasta z soczewicy z warzywami z piekarnika

Pasztet z gruszką na Święta i nie tylko

Musztardowa pasta z ciecierzycy z makiem

Pasztet z cukinią do smarowania pieczywa

Kanapkowa pasta z soczewicą i warzywami

Nawigacja po wpisach

Strona 1 Strona 2 … Strona 24 Następna strona

Kategorie

  • Artykuły (248)
  • do picia (38)
  • kolacje (217)
  • na wynos/ na wycieczkę (92)
  • obiady (168)
    • drugie dania (139)
    • zupy (38)
  • przekąski i przystawki (150)
  • Przepisy (435)
  • raw food (58)
  • resztki z tygodnia (201)
  • sałatki i surówki (17)
  • śniadania (139)
  • świątecznie (37)
  • z owocami (97)
  • zdrowe słodkości (141)
Jak zdrowo jeść

Wspieram:

© AgaMaSmaka - żyj i jedz zdrowo! Wszelkie prawa zastrzeżone. Regulamin sklepu | Polityka prywatności