Przejdź do treści
AgaMaSmaka – dietetyczka radzi | żyj i jedz zdrowo!AgaMaSmaka - dietetyczka radzi | żyj i jedz zdrowo!
  • PRZEPISY
  • ARTYKUŁY
  • O MNIE
  • KONSULTACJE
  • SZKOLENIA
  • DARMOWY E-BOOK
  • PORADY NA YouTube
  • PRZEPISY
  • ARTYKUŁY
  • O MNIE
  • KONSULTACJE
  • SZKOLENIA
  • DARMOWY E-BOOK
  • PORADY NA YouTube

Kategoria: śniadania

Na śniadanie dobrze zjeść coś pożywnego i sycącego. Idealnie jest wtedy, kiedy dostarczamy sobie na śniadanie solidnej porcji węglowodanów. Unikajmy jednak cukrów dodanych, aby po zdrowym śniadaniu nasza energia szybowała jedynie w górę, a nie od razu w dół. Ja polecam własnoręcznie upieczone chlebki z wegańskimi pastami, gryczanki, owsianki, jaglanki z pysznymi dodatkami i roślinnym mlekiem, ale także tradycyjne wegańskie naleśniki. Jeśli nie czujemy specjalnie głodu i marzymy o czymś lekkim to doskonale sprawdzają się koktajle warzywno-owocowe. Ja osobiście przepadam za zielonym smoothie na bazie natki pietruszki i owoców.

Chleb bezglutenowy mieszany

Chleb bezglutenowy nieidealny

Bezglutenowy chleb gryczany na suchych drożdżach

Jasny bezglutenowy chleb

Minimalistyczna paprykowa pasta do kanapek z ciecierzycą

Bezglutenowy chlebek owsiany à la focaccia bezglutenowa


Stronicowanie wpisów

← Nowsze wpisy1 2 … 25 Starsze wpisy →

Kategorie

  • Artykuły (287)
  • Bez kategorii (1)
  • do picia (38)
  • kolacje (228)
  • na wynos/ na wycieczkę (95)
  • obiady (172)
    • drugie dania (143)
    • zupy (38)
  • przekąski i przystawki (156)
  • Przepisy (446)
  • raw food (57)
  • resztki z tygodnia (204)
  • sałatki i surówki (17)
  • śniadania (147)
  • świątecznie (38)
  • z owocami (98)
  • zdrowe słodkości (140)

© 2025 AgaMaSmaka – dietetyczka radzi | żyj i jedz zdrowo!

Wszelkie prawa zastrzeżone. Polityka prywatności, Indekser

Na górę ↑ W górę ↑